Lista alergena

Alergeni

Sva naša hrana je svježe napravljena i kreirana svakodnevno u našim kuhinjama na licu mjesta, što znači da se često susrećemo i dolazimo u kontakt s raznim alergenima. Dajemo sve od sebe kako bismo osigurali da ne dođe do unakrsne kontaminacije, ali nažalost ne možemo u potpunosti minimizirati rizik da naši kuhari ne dođu u kontakt s bilo kojim alergenom u bilo kojem trenutku.

Ne možemo jamčiti da su sva naša jela 100% bez alergena ili potpuno prikladna za osobe s alergijama ili intolerancijom. Ukoliko imate alergiju ili intoleranciju, molimo Vas da obavijestite naš tim po dolasku u restoran kako bi Vam pomogli u odabiru najprikladnijih jela.

Budući da se naši recepti povremeno mijenjaju, odvojite vrijeme da se upoznate s našim jelovnikom.

Orasi

Naš restoran obrađuje razne sjemenke i orašaste plodove u našoj kuhinji i u našim jelima. Svima koji su jako alergični na orašaste plodove ne bismo preporučili objedovanje u Gauchu jer se ne možemo smatrati odgovornima za neželjene alergijske reakcije.

Gluten i mliječni proizvodi

U našoj kuhinji iu posuđu intenzivno koristimo gluten i mliječne proizvode, što znači da se unakrsna kontaminacija ne može izbjeći. Iako možemo zamijeniti određene sastojke u našim jelima, uvijek se obratite našem osoblju prije narudžbe.

Za online rezervacije toplo preporučujemo da u odjeljku za poruku navedete eventualne alergije ili intolerancije tijekom postupka rezervacije.